čtvrtek 23. dubna 2015

DOPE: zaostřeno na CNBLUE



Mezi korejskými hvězdami se vyskytuje spousta stylařů. Na druhou stranu i spousta podivných outfitů. Samozřejmě záleži na vkusu. Dnes ale záleží na tom mém. Kdo z kluků z CNB dostane nálepku DOPE?


Zatímco leader dává hochům správný příklad, jak být šik a in, zdá se, že na některé to nemá valný vliv - především na Min Hyuka.
Na jeho obhajobu nutno říci, že tento typ riflových vagabundích a krátkých kalhot je v Koreji momentálně v kurzu (hojně je propaguje například G-Dragon). Na druhou stranu na tomhle outfitu není vůbec co pochválit - až na sladění bot s košilí. A to se bavíme pouze o barvě.
Tak třeba příště.


Naproti tomu Jong Hyun se většinou trefí do černého, přece jen je to jeden z těch stylovějších pánů.



I když to někdy není úplně košér. Jong Hyun má totiž takovou neřest - na střih nehleď!




A tak když se sejde Jong Hyun s Min Hyukem, jeden by občas brečel (připomínka jachtařského komba z premiéry Twenty).



Pro jistotu je lepší, když se Min Hyuk drží s Jung Shinem... i když pořád ten střih zaostává, už se na to dá dívat.



Ale ono to vždy nebude tak strašné. Jong Hyun umí afektovat Min Hyuka stejně tak dobře jako Min Hyuk jeho. Alespoň trošku... riflová košile do kabátu a fialové ponožky? Min Hyuk style!



Yong Hwa je už nějakou dobu tak zaneprázdněn, že na kluky asi nestačí dohlížet. Ovšem sám je mezi hvězdami swaggerské části K-popového světa.




Na pózy nehleďme.



Ovšem i mistr tesař se někdy... no dejme tomu, že si utne ruku.



Jenže mistrovi se lehce odpustí, protože si to vyžehlil už dopředu.



A důkladně.



A taky věřím, že diskutovaná délka kalhot je už otrava. A tak si tentokrát neodpustím poznámku o barvě - co je to za barvu, proč taková barva vlastně vůbec existuje a co dělá v outfitu, kde s ničím neladí, i když by se dalo říci, že tak mimozemský odstín bude ladit se vším? Nebo mě možná nakonec vážně irituje jen ta nesmyslná nadkotníková délka a nějak to zkritizovat musím. Kdyby si Yonghwa vzal modré nebo černé jeansy, udělal by líp (i za předpokladu stejné délky gatí).



Fotky, kde není přiznaná délka kalhot jsou mé oblíbené fotky. Dokonalé, že? (Především si povšiměte CH bundy, která stála zhruba roční plat vaší matky).



Jenže pak se občas stane, že fotky celého outfitu existují. Bohužel.



Takových příkladů by se našla hromada.
Mimochodem všechno až po kolena budiž bochváleno (především potom stylová maska).




A do třetice všeho letištního.



Není mi přáno, nadkotníková délka a bezponožková móda je prostě in.



Proč ale budiž tomuto kabrňákovi vše odpuštěno?



Protože není mnoho takových, kteří si dokáží sladit boty, ponožky a košili a vyvážit tak podivnou a frčící délku kalhot.



A co Jungshin? Ten chlapec mi moc radosti nedělá. I při svojí výšce se totiž umí oháknout stylově a mít u toho i "správně" dlouhé kalhoty.





A kdo si nakonec zaslouží nálepku DOPE aneb swagger CNB? Podle všeho by to měl být Jung Shin, který se jen zřídka kdy dopouští módní kriminality.

JENŽE, pořád tu máme ještě leadera, který ač hřeší (ovšem to hned zase vyvažuje), pořídil si ponožky ladící s košilí a botami! A dokázal tak, že i prapodivná délka kalhot se dá zaonačit tak, aby byl outfit více než koukatelný.



Swagu zdar!





FOTO:  GOLDENJYH twitter, cnholic622.tumblr.com, cnbluemakesmehigh.tumblr.com, sabaeJYH, yjy0847, HelloJYH, @Lok_Boice, blog.naver.com/fog20/, thebasichouse.com

Žádné komentáře:

Okomentovat